С криминалцем пио кафу, па га убио

Дневни Аваз
С криминалцем пио кафу, па га убио

САРАЈЕВО- Нихад Сарајкић (32), који је јуче око 17 часова на Вилсоновом шеталишту брутално ликвидирао Анела Кршу (39), биће данас предат у надлежност Тужилаштва Кантона Сарајево.

Поступајући тужилац ће, након што испита Сарајкића, највјероватније предложити одређивање једномјесечног притвора.

За сада се утврђује шта је тачан мотив ове бруталне ликвидације, јер је Сарајкић у Кршу испалио више од 16 метака.

Кршо је итекако познат полицијским и правосудним органима, а више пута је хапшен, чак и због покушаја убиства Бењамина Делалића прије десет година.

Према незваничним информацијама „Аваза“, наводно је Кршо Сарајкићу пријетио, али истрага ће показати шта се тачно десило.

Кршо је прије неколико мјесеци хапшен у Коњицу по пријави за насиље у породици, због чега је био и притворен.

У посљедње вријеме постао је "бизнисмен", што потврђују и фотографије на друштвеним мрежама.

Убица Сарајкић није евидентиран у полицијској бази као особа која је била пријављивана за било коју врсту кривичног д‌јела. Важио је за мирну особу.

С друге стране, а што ће показати и видео надзор, Сарајкић и Кршо сједили су заједно у једном сарајевском кафићу на Вилсоновом шеталишту, а никоме није јасно шта је претходило овом догађају.

Из извора блиских истрази Аваз сазнаје да је Сарајкић испланирао Кршину ликвидацију, јер је договорио с њим кафу да би га након тога убио.

Сарајкић је након убиства, што је синоћ и објављено, сам позвао полицију, предао пиштољ, а полицајцима који су дошли на лице мјеста: "Ја сам га убио".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана