Расвијетљен напад на новинаре, ухапшен њихов комшија

ГС
Foto: Глас Српске

БАЊАЛУКА - Саша Бунић је ухапшен због сумње да је изгребао аутомобиле бањалучких новинара, што је и признао током криминалистичке обраде.

Бањалучка полиција успјела је расвијетлити напад на имовину новинара "Српскаинфо" и "ЕуроБлица" Николе Мораче, као и уредника веб портала "Бука" Александра Трифуновића, а Саша Бунић из Бањалуке је ухапшен због сумње да је изгребао њихова возила.

Бунић је комшија оштећених новинара и живи у згради до њихове. 

За сада није јасан мотив напада, мада је Бунић током криминалистичке обраде пред инспекторима признао да је изгребао аутомобиле новинара.

"Над лицем С.Б. извршена је криминалистичка обрада због постојања основа сумње да је кривично дјело извршило извршило 8. марта на начин да је у Бањалуци на паркинг простору у Улици Рајка Боснића, употребом оштрог предмета, начинило оштећења на теретном возилу марке 'рено' и путничком возилу 'тојота' у власништву правног лица из Бањалуке, те возилу 'ренџ ровер' у власништву лица А.Т. и возилу "фолксваген" у власништву лица Н.М. из Бањалуке." наводе из Полицијске управе Бањалука.

Све мјере и радње предузимају се под надзором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука и рад по наведеном предмету је у току.

Након комплетирања предмета против Бунића ће бити поднесен извјештај о почињеном кривичном дјелу оштећење и одузимање туђе ствари.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана