Радници маркета открили филмску превару: Сваки дан су нестајали килограми меса, а онда су организовали засједу

ГС
Радници маркета открили филмску превару: Сваки дан су нестајали килограми меса, а онда су организовали засједу

Касирка Марија из Ниша открила је како их је једна муштерија данима поткрадала. Њена прича све је шокирала.

Тврди да је сваког дана из радње у којој ради нестајало месо, а камере нису ухватиле лопова. Прво су посумњали на месара, али убрзо су открили да он није крадљивац. Сваког дана фалило је неколико килограма меса.

Онда је откривено нешто што је шокирало све раднике у продавници.

-Менаџери су одлучили да пратимо потрошаче. Гледали су ко купује највише меса. Неколико дана послије упозорења, открили смо лопова. Човјек је купио килограм бута, а кад сам узела кесу да откуцам бар код, видјела сам да је много теже и да у њој има више од килограм меса – прича касирка.

Када су отворили кесу видјели су да је у њој и друго месо. Купац је рекао да је месар погриијешио. Тад је платио и тако је прошло. Али онда су се сви у продавници запитали како је могуће да се ово десило њима пред очима. Онда су почели да га прате.

-Сваког дана је тај човјек, менаџер оближњег кафе-ресторана долазио у радњу, оде до месаре и тражи, рецимо, 20 ћевапа. Месар му спакује у папир, па у кесу и на кесу залијепи цијену тј. бар код. Онда тражи килограм бута, месар исто уради, спакује у папир, па у кесу, па на то налијепи стикер с цијеном. Тако узме неколико различитих врста меса, а онда стане са стране гдје га не види камера, узме кесу гдје су ћевапи и убаци у кесу гдје је бут. И завеже као што је месар завезао – испричала је Марија.

Тако на кеси остане само једна цијена, само цијена бута, а унутра су у ствари и ћевапи.

Како она каже, да је ставио кило бута у двије киле ћевапа, на примјер, не би никад примјетили толику разлику, јер је мала разлика између два килограма и три килограма. Међутим, он се баш осилио па је у килограм ћевапа стављао и по три килограма бута, пише Мондо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана