Radnici marketa otkrili filmsku prevaru: Svaki dan su nestajali kilogrami mesa, a onda su organizovali zasjedu

GS
Radnici marketa otkrili filmsku prevaru: Svaki dan su nestajali kilogrami mesa, a onda su organizovali zasjedu

Kasirka Marija iz Niša otkrila je kako ih je jedna mušterija danima potkradala. Njena priča sve je šokirala.

Tvrdi da je svakog dana iz radnje u kojoj radi nestajalo meso, a kamere nisu uhvatile lopova. Prvo su posumnjali na mesara, ali ubrzo su otkrili da on nije kradljivac. Svakog dana falilo je nekoliko kilograma mesa.

Onda je otkriveno nešto što je šokiralo sve radnike u prodavnici.

-Menadžeri su odlučili da pratimo potrošače. Gledali su ko kupuje najviše mesa. Nekoliko dana poslije upozorenja, otkrili smo lopova. Čovjek je kupio kilogram buta, a kad sam uzela kesu da otkucam bar kod, vidjela sam da je mnogo teže i da u njoj ima više od kilogram mesa – priča kasirka.

Kada su otvorili kesu vidjeli su da je u njoj i drugo meso. Kupac je rekao da je mesar pogriiješio. Tad je platio i tako je prošlo. Ali onda su se svi u prodavnici zapitali kako je moguće da se ovo desilo njima pred očima. Onda su počeli da ga prate.

-Svakog dana je taj čovjek, menadžer obližnjeg kafe-restorana dolazio u radnju, ode do mesare i traži, recimo, 20 ćevapa. Mesar mu spakuje u papir, pa u kesu i na kesu zalijepi cijenu tj. bar kod. Onda traži kilogram buta, mesar isto uradi, spakuje u papir, pa u kesu, pa na to nalijepi stiker s cijenom. Tako uzme nekoliko različitih vrsta mesa, a onda stane sa strane gdje ga ne vidi kamera, uzme kesu gdje su ćevapi i ubaci u kesu gdje je but. I zaveže kao što je mesar zavezao – ispričala je Marija.

Tako na kesi ostane samo jedna cijena, samo cijena buta, a unutra su u stvari i ćevapi.

Kako ona kaže, da je stavio kilo buta u dvije kile ćevapa, na primjer, ne bi nikad primjetili toliku razliku, jer je mala razlika između dva kilograma i tri kilograma. Međutim, on se baš osilio pa je u kilogram ćevapa stavljao i po tri kilograma buta, piše Mondo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana