ПУ Добој: Унука баки запалила кућу

Ј.Са
Foto: Илустрација

ДОБОЈ - Ведрана Г. (28) повријеђена је приликом пожара који је изазавала у кући баке С. К. (77), а који су угасиле комшије, потврђено је "Гласу Српске".

Против Ведране, полиција ће поднијети извјештај Окружном тужилаштву због кривичног дјела изазивање опште опасности.

Из Полицијске управе Добој саопштили су, наводећи иницијале, да је до пожара дошло у недјељу у Кожухама код Добоја.

- Наком пријаве, полицајци су изашли на терен, те утврдили да је приликом  пожара настала материјална штета у двије просторије у приземљу куће, као и да је пожар изазвала В. Г. која је том приликом задобила тјелесне повреде-саопштили су из полиције, те додали да је В. Г. прижена прва помоћ у добојској болници одакле је превезена у Универзитетски клинички центар Републике Српске у Бањој Луци.

Из ове установе рекли су нам да је дјевојка задобила опекотине другог степена на ногама и шакама, које су адекватно збринуте.

- Након тога, пацијенткиња је прегледана од стране дежурног психијатра у Клиници за психијатрију, те јој је препоручена терапија и контрола надлежног љекара специјалисте у матичној установи у Добоју- навели су из УКЦ-а.

Извор близак истрази рекао је она исту ноћ дошла до полицијске патроле којој је рекла да је запалила кућу, а потом је отрчала, док је патрола отишла до куће.

-Ведрана је неко вријеме боравила код баке, а наводно је била пијана, те је рекла баки да ће запалити кућу и сишла у приземље одакле се убрзо видио и дим- рекао је извор близак истрази, те додао да је дјевојка у болницу стигла са тешким тјелесним повредама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана