Пронађене таблете без медицинске документације

Срна
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА- Припадници бањалучке Полицијске управе у Бањалуци су код лица чији су иницијали В.К. из Београда пронашли и одузели таблете за које није посједовало медицинску документацију.

Лицу, код кога је 100 таблета  "rivotril", 48 таблета "sevoxal" и 12 таблета  "paroxetin", пронађено у петак, 18. јуна, уручен је прекршајни налог због почињеног прекршаја из Закона о производњи и промету опојних дрога, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

У суботу, 19. јуна, припадници Полицијске управе Бањалука ухапсили су и уручили прекршајни налог лицу са иницијалима Н.Н. из Бањалуке, које је пријављено за вербални, а потом и физички напад на оштећено лице због несугласица у саобраћају.

Оштећено лице пријавило је надлежној полицијској станици да га је лице Н.Н. вербално, а потом физички напало због несугласица у саобраћају.

По доласку у полицијску станицу лице Н.Н. није поступило по законито издатом наређењу полицијских службеника.

Овом лицу је прекршајни налог уручен због почињених прекршаја ометање државних органа, привредних друштава и других правних лица у вршењу јавних функција, те туча и физички напад, а о свему је обавијештен дежурни судија Основног суда у Бањалуци - Одјељење за прекршаје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана