Pronađene tablete bez medicinske dokumentacije

Srna
Foto: Ilustracija

BANjALUKA- Pripadnici banjalučke Policijske uprave u Banjaluci su kod lica čiji su inicijali V.K. iz Beograda pronašli i oduzeli tablete za koje nije posjedovalo medicinsku dokumentaciju.

Licu, kod koga je 100 tableta  "rivotril", 48 tableta "sevoxal" i 12 tableta  "paroxetin", pronađeno u petak, 18. juna, uručen je prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

U subotu, 19. juna, pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su i uručili prekršajni nalog licu sa inicijalima N.N. iz Banjaluke, koje je prijavljeno za verbalni, a potom i fizički napad na oštećeno lice zbog nesuglasica u saobraćaju.

Oštećeno lice prijavilo je nadležnoj policijskoj stanici da ga je lice N.N. verbalno, a potom fizički napalo zbog nesuglasica u saobraćaju.

Po dolasku u policijsku stanicu lice N.N. nije postupilo po zakonito izdatom naređenju policijskih službenika.

Ovom licu je prekršajni nalog uručen zbog počinjenih prekršaja ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija, te tuča i fizički napad, a o svemu je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci - Odjeljenje za prekršaje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana