Проблеми Душка Ђукића из Лакташа: Умјесто налаза од љекара добио тужбу

Н. Т.
Foto: Илустрација

ЛАКТАШИ - Дијализни болесник Душко Ђукић нашао се пред судом због свађе са особљем у Интернационалном дијализном центру у Лакташима, од којих је тражио да му врате његову крв и дају налазе, али то није добио. Како је изјавио, из тих разлога је изгубио право на трансплантацију бубрега.

Ђукић је "Гласу Српске" казао да га је љекар Биљана Јаковљевић оптужила да је псовао и свашта јој говорио, иако то није тачно.

- Нису на вријеме урадили налазе који су ми били потребни да пошаљем у Италију ради трансплантације. Због тога сам тражио да ми врате моју крв, а они то нису жељели. Галамио само због њиховог лошег рада и рекао да ћу довести медије да се види шта раде, али нисам псовао - тврди Ђукић.

Додао је да су му из Италије јавили да је скинут са листе за трансплантацију бубрега јер није послао документа на вријеме, а што није ни могао да уради јер му их нису дали у дијализном центру. 

Нагласио је да га је након свега  Јаковљевићева тужила, па је завршио пред Основним судом у Лакташима због ремећења јавног реда и мира.

- Слагала је да сам јој говорио ружне ријечи и посовке - тврди Ђукић.

У Интернационалном дијализном центру у Лакташима јуче су казали да је Јаковљевићева на боловању и да нико други не може да прича о поменутом случају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана