Problemi Duška Đukića iz Laktaša: Umjesto nalaza od ljekara dobio tužbu

N. T.
Foto: Ilustracija

LAKTAŠI - Dijalizni bolesnik Duško Đukić našao se pred sudom zbog svađe sa osobljem u Internacionalnom dijaliznom centru u Laktašima, od kojih je tražio da mu vrate njegovu krv i daju nalaze, ali to nije dobio. Kako je izjavio, iz tih razloga je izgubio pravo na transplantaciju bubrega.

Đukić je "Glasu Srpske" kazao da ga je ljekar Biljana Jakovljević optužila da je psovao i svašta joj govorio, iako to nije tačno.

- Nisu na vrijeme uradili nalaze koji su mi bili potrebni da pošaljem u Italiju radi transplantacije. Zbog toga sam tražio da mi vrate moju krv, a oni to nisu željeli. Galamio samo zbog njihovog lošeg rada i rekao da ću dovesti medije da se vidi šta rade, ali nisam psovao - tvrdi Đukić.

Dodao je da su mu iz Italije javili da je skinut sa liste za transplantaciju bubrega jer nije poslao dokumenta na vrijeme, a što nije ni mogao da uradi jer mu ih nisu dali u dijaliznom centru. 

Naglasio je da ga je nakon svega  Jakovljevićeva tužila, pa je završio pred Osnovnim sudom u Laktašima zbog remećenja javnog reda i mira.

- Slagala je da sam joj govorio ružne riječi i posovke - tvrdi Đukić.

U Internacionalnom dijaliznom centru u Laktašima juče su kazali da je Jakovljevićeva na bolovanju i da niko drugi ne može da priča o pomenutom slučaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana