Приједорчанин разбио главу чувару у хотелу "Златна Круна"

Небојша Томашевић
Foto: Велибор Трипић

БАЊАЛУКА - Приједорчанин Д. Т. (27) осумњичен је да је пијан напао радника обезбјеђења, односно ноћног чувара бањалучког хотела "Златна круна" ком је каменом разбио главу, потврђено је "Гласу Српске".

Радник је задобио лакшу повреду аркаде и након указане помоћи у болници пуштен је на кућно лијечење.

Овај инцидент десио се јутрос око пет часова, а према незваничним информацијама осумњичени је ушао у хотел и тражио од радника да изнајми собу.

Наводно је по уласку прво отишао иза пулта и почео да претура ствари. Када му је чувар пришао и упитао га шта жели, он је рекао да хоће да изнајми собу.

"Радник га је упозорио да је пијан и да не може да изнајми собу. Тада је младић почео да галами. Радник га је замолио да изађе те је отворио врата након чега су обојица изашли напоље" рекао је наш извор.

Додао је да је тада осумњичени поново почео да галами, а чувар је покушао да га смири и удаљи од хотела, након чега је овај узео камен и ударио чувара у главу.

Како је навео наш извор, радник је након тога ушао у објекат, али је нападач у неколико наврата насртао на врата покушавајући да уђе те је позвана полиција. 

Осумњичени је побјегао у оближњи објекат гдје је наводно био изнајмио смјештај. Овај напад снимиле су камере. Полиција је прегледала те снимке те су лоцирали осумњиченог. 

Према нашим информацијама, када је стигла полиција до објекта у којем се сакрио, осумњичени се закључао и није желио да се преда. Након неког времена ипак је ухапшен.

Из Полицијске управе Бањалука, не наводећи детаље, потврдили су да је једна особа ухапшена због овог напада.

Током истраге идентификовано је лице које се може повезати са овим случајем и оно је ухапшено. Полиција ради на утврђивању свих околности пријаве напада  рекли су у Полицијској управи Бањалука.

ИНЦИДЕНТ КРАЈ ВРБАСА

Незванично сазнајемо да је осумњичени Д. Т. и раније долазио у сукобе са законом, а у августу је чак скочио у Врбас не би ли избјегао хапшење. 

То се догодило у улици Мајке Југовића, у близини Венеција моста у Бањалуци, а  полиција га је тада тражила због сумње да је украо телефон. 

Власник телефона је дао детаљан опис крадљивца па је тако полиција и открила осумњиченог. Након што је угледао полицију, покушао је да побјегне тако што је ушао у ријеку Врбас те се сакрио у шибљу уз обалу. Полицајци су га тада убрзо пронашли и ухапсили.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана