Предложен притвор за двојицу осумњичених за продају кокаина

СРНА
Предложен притвор за двојицу осумњичених за продају кокаина

БАЊАЛУКА - Надлежно тужилаштво предложило је данас притвор за Славишу Михајловића /39/ из Бањалуке и Жељка Прпића /42/ из Шипова који су осумњичени да су набављали и продавали кокаин корисницима на подручју Бањалуке, Мркоњић Града и Шипова.

Из Окружног јавног тужилаштва Бањалука саопштено је да је другоосумњичени давао кокаин на уживање корисницима, те је у породичној кући држао оружје и муницију чије држање грађанима није дозвољено.

Притвор је предложен због бојазни да би осумњичени боравком на слободи могли утицати на свједоке, те да би могли поновити кривично дјело.

Михајловић и Прпић осумњичени су да су починили кривично дјело неовлаштена производња и промет опојних дрога у периоду од краја 2021. године до 1. фебруара ове године, а Прпић и за кривична дјела омогућавање уживања опојних дрога, те недозвољена производња и промет оружја или експолозивних материја.

Притвор је предложио тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, подручна канцеларија Мркоњић Град, а приједлогу ће одлучити судија за претходни поступак Окружног суда у Бањалуци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана