Предложен притвор: Двојица Паљана осумњичена за убиство

СРНА
Предложен притвор: Двојица Паљана осумњичена за убиство

САРАЈЕВО - Окружно јавно тужилаштво у Источном Сарајеву поднијело је Окружном суду у Источном Сарајеву приједлог за одређивање притвора лицима чији су иницијали С.С и М.О. који су осумњичени за покушај убиства.

Они су осумњичени да су јуче у 4.55 часова на Студентском тргу на Палама покушали убити лице чији су иницијали М.П, тако што су га физичи напали и нанијели му повреде опасне по живот.

У приједлогу за привор наведено је да је М.О. трчећи сустигао М.П. и ударао га у предјелу главе и тијела, од чега је М.П. пао, након чега га је С.С. мермерном плочом, тешком око 30 килограма ударио у горњи дио тијела.

Након што га је ударио мермерном плочом, С.С. је сјео на М.П. и ударао га рукама по глави и тијелу, након чега се попео ногама на њега и скакао му по тијелу, саопштено је из Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву.

Даљи напад на М.П. спријечили су полицијски службеници.

Притвор је предложен због опасности да би осумњичени боравком на слободи имали прилику утицати на свједоке, те уништити, сакрити, измијенити доказе или трагове важне за кривични поступак.

Из Тужилаштва је наведено да је притвор затражен и због опасности да би осумњичени боравком на слободи могли поновити кривично дјело.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана