Predložen pritvor: Dvojica Paljana osumnjičena za ubistvo

SRNA
Predložen pritvor: Dvojica Paljana osumnjičena za ubistvo

SARAJEVO - Okružno javno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu podnijelo je Okružnom sudu u Istočnom Sarajevu prijedlog za određivanje pritvora licima čiji su inicijali S.S i M.O. koji su osumnjičeni za pokušaj ubistva.

Oni su osumnjičeni da su juče u 4.55 časova na Studentskom trgu na Palama pokušali ubiti lice čiji su inicijali M.P, tako što su ga fiziči napali i nanijeli mu povrede opasne po život.

U prijedlogu za privor navedeno je da je M.O. trčeći sustigao M.P. i udarao ga u predjelu glave i tijela, od čega je M.P. pao, nakon čega ga je S.S. mermernom pločom, teškom oko 30 kilograma udario u gornji dio tijela.

Nakon što ga je udario mermernom pločom, S.S. je sjeo na M.P. i udarao ga rukama po glavi i tijelu, nakon čega se popeo nogama na njega i skakao mu po tijelu, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

Dalji napad na M.P. spriječili su policijski službenici.

Pritvor je predložen zbog opasnosti da bi osumnjičeni boravkom na slobodi imali priliku uticati na svjedoke, te uništiti, sakriti, izmijeniti dokaze ili tragove važne za krivični postupak.

Iz Tužilaštva je navedeno da je pritvor zatražen i zbog opasnosti da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogli ponoviti krivično djelo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana