Познат идентитет мушкарца за кога се сумња да је убио жену и двоје дјеце

Кликс
Познат идентитет мушкарца за кога се сумња да је убио жену и двоје дјеце

Истражни тимови почели су с обављањем увиђаја у тузланском насељу Ступине, тачније у стану у којем су данас пронађена тијела три особе. Званично је утврђено да је ријеч о супрузи и двоје дјеце мушкарца који је синоћ починио самоубиство.

Портпарол Тужилаштва Тузланског кантона Адмир Арнаутовић званично је потврдио да истражни тим Сектора криминалистичке полиције МУП-а ТК и Тужилаштва ТК обавља увиђај у стану у тузланском насељу Ступине, гдје су данас пронађена три беживотна тијела, жене и двоје дјеце.

"Синоћ око 21.15 сати супруг и отац дјеце је починио самоубиство скоком са зграде у истом насељу. Тренутно се утврђују све околности везане за ове догађаје", навео је Арнаутовић.

Према незваничним информацијама до којих је дошао Кликс, мушкарац је Мујага Чичкушић и он је као медицински техничар радио у Њемачкој. У Тузлу је стигао прије неколико дана, а усмрћена дјеца су старости до десет година.

Према тренутним индицијама до којих су дошли истражиоци, мушкарац је усмртио супругу и дјецу а након тога напустио стан у којем су живјели, прешао у сусједни улаз те скочио са 14 спрата.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана