Poznat identitet muškarca za koga se sumnja da je ubio ženu i dvoje djece

Kliks
Poznat identitet muškarca za koga se sumnja da je ubio ženu i dvoje djece

Istražni timovi počeli su s obavljanjem uviđaja u tuzlanskom naselju Stupine, tačnije u stanu u kojem su danas pronađena tijela tri osobe. Zvanično je utvrđeno da je riječ o supruzi i dvoje djece muškarca koji je sinoć počinio samoubistvo.

Portparol Tužilaštva Tuzlanskog kantona Admir Arnautović zvanično je potvrdio da istražni tim Sektora kriminalističke policije MUP-a TK i Tužilaštva TK obavlja uviđaj u stanu u tuzlanskom naselju Stupine, gdje su danas pronađena tri beživotna tijela, žene i dvoje djece.

"Sinoć oko 21.15 sati suprug i otac djece je počinio samoubistvo skokom sa zgrade u istom naselju. Trenutno se utvrđuju sve okolnosti vezane za ove događaje", naveo je Arnautović.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao Kliks, muškarac je Mujaga Čičkušić i on je kao medicinski tehničar radio u Njemačkoj. U Tuzlu je stigao prije nekoliko dana, a usmrćena djeca su starosti do deset godina.

Prema trenutnim indicijama do kojih su došli istražioci, muškarac je usmrtio suprugu i djecu a nakon toga napustio stan u kojem su živjeli, prešao u susjedni ulaz te skočio sa 14 sprata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana