Пожари у Источном Сарајеву: Горјела четири аутомобила

Н.Т.
Foto: БН

ИСТОЧНО САРАЈЕВО – Четири аутомобила горјела су на подручју Источног Сарајева током јучерашњег дана,а узрок пожара још се истражује.

Како је саопштено из Полицијске управе Источно Сарајево прво је пријављен пожар у Спасовданској улици гдје су у пожару оштећена три возила, а неколико сати касније пријављен је пожар на "ленд роверу" у насељу Миљевићи.

- Полицији је 30. марта око 1.25 часова пријављено је дa на паркинг простору у Спасовданској улицу у Источном Сарајеву гори путнички аутомобил „ситроен“, приватног власништва. Припадници Ватрогасне јединице Источно Сарајево су локализовали пожар. У пожару су оштећена још два приватна возила  „фиат“ i „рено“. Полицијски службеници обезбиједили су лице мјеста и у току је увиђај-наводи се у саопштењу.

Сазнајемо да је на "ситроену" изгорио предњи дио и хауба, док су друга два возила претрпјела мања оштећења.

Истог дана око шест часова ујутро полицији је пријављено да гори "ленд ровер" испред породичне куће у насељу Миљевићи.

- На лице мјеста изашли су полицијски службеници, a припадници Ватрогасне јединице Источно Сарајево локализовали пожар на возилу. У току је увиђај на лицу мјеста, а о свему обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево-наводи се у саопштењу.

Како сазнајемо на "ленд роверу" је оштећен предњи дио и врата.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана