Požari u Istočnom Sarajevu: Gorjela četiri automobila

N.T.
Foto: BN

ISTOČNO SARAJEVO – Četiri automobila gorjela su na području Istočnog Sarajeva tokom jučerašnjeg dana,a uzrok požara još se istražuje.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Istočno Sarajevo prvo je prijavljen požar u Spasovdanskoj ulici gdje su u požaru oštećena tri vozila, a nekoliko sati kasnije prijavljen je požar na "lend roveru" u naselju Miljevići.

- Policiji je 30. marta oko 1.25 časova prijavljeno je da na parking prostoru u Spasovdanskoj ulicu u Istočnom Sarajevu gori putnički automobil „sitroen“, privatnog vlasništva. Pripadnici Vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo su lokalizovali požar. U požaru su oštećena još dva privatna vozila  „fiat“ i „reno“. Policijski službenici obezbijedili su lice mjesta i u toku je uviđaj-navodi se u saopštenju.

Saznajemo da je na "sitroenu" izgorio prednji dio i hauba, dok su druga dva vozila pretrpjela manja oštećenja.

Istog dana oko šest časova ujutro policiji je prijavljeno da gori "lend rover" ispred porodične kuće u naselju Miljevići.

- Na lice mjesta izašli su policijski službenici, a pripadnici Vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo lokalizovali požar na vozilu. U toku je uviđaj na licu mjesta, a o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo-navodi se u saopštenju.

Kako saznajemo na "lend roveru" je oštećen prednji dio i vrata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana