Потрага за лицима која су провалила у кућу и украла Мерцедес

Срна
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА- Полиција у Бањалуци трага за лицима која су провалила у породичну кућу у овом граду, те украла аутомобил "мерцедес", новац и остале предмете.

Полицији је синоћ у 19.00 часова оштећено лице пријавило провалу у породичну кућу, приликом које је непознати извршилац или више њих отуђио кључеве од аутомобила, након чега је из гараже украден аутомобил, као и одређена количина новца и остали предмети, саопштено је из Полицијске управе у Бањалуци.

Полиција предузима све неопходне мјере и радње на расвјетљавању кривичног дјела тешка крађа, а о догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Полиција је у суботу, 22. јануара, ухапсила лице чији су иницијали М.Т. из Бањалуке код којег је пронашла и одузела марихуану, те против њега слиједи подношење захтјева за покретање прекршајног поступка.

Полиција је у суботу у 1.55 часова ухапсила лице чији су иницијали Н.Л. из Бањалуке због почињеног прекршаја ометање државних органа, привредних друштава и других правних лица у вршењу јавних функција из Закона о јавном реду и миру и прекршаја из области Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ.

Полиција је приликом контроле путничког аутомобила "опел", којим је управљало ово лице, тестирањем утврдила 1,17 промила алкохола у крви, због чега је прекршајно санкционисано.

Након што је санкционисано, ово лице је упутило увредљиве ријечи полицијским службеницима, те се оглушило о законито издато наређење. О догађају је обавијештен дежурни судија Основног суда Бањалука – Одјељење за прекршаје.

Полиција је у петак, 21. јануара, у 23.00 часа ухапсила лице чији су иницијали Д.Д. из Бањалуке јер је утврђено да је возило под дејством дроге "ТХЦ".

Лице је подвргнуто испитивању на присуство опојних дрога у организму приликом контроле путничког аутомобила "голф" којим је управљало. Због почињеног прекршаја лицу је уручен прекршајни налог

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана