Полицијска контрола у Добоју и Модричи: Заплијењено 46,7 грама спида и 9 гарама марихуане

Ј. Са.
Foto: Илустрација

ДОБОЈ- Сергеј Д. из Добоја приведен је након што је полиција приликом контоле код њега пронашла пет смотуљака спида од око 40 грама, сазнаје "Глас Српске".

Из Полицијске урпаве Добој саопштили су, наводећи иницијале, да је полиција у недјељу око 14 часова, приликом легитимисања С. Д., пронашла и одузела пет смотуљака спида.

- О наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окужног тужилаштва Добој који је рекао да наведено има обиљежје кривичног дјела неовлаштена производња и промет опојних дрога- саопштили су из полиције. Дан раније, приведен је и Анер З. из Оџака, ФБиХ након што су код истог пронашли десет пакетића спида од 6,7 грама и дванаест пакетића марихуане од 9,1 грама.

Полицијска станица Добој саопштила је, наводећи иницијале, да је А. З. контролисан у суботу око 20 часова у Јакешу код Вукосавља.

- Полицијски службеници Полицијске станице Модрича контролисали су наведено лице, приликом чега пронашли и одузели десет пакетића  бијеле прашкасте материје која асоцира на дрогу спид укупне тежине од 6,7 грама и дванаест пакетића зелене биљне материје која асоцира на марихуану укупне тежине од 9,1 грам- саопштили су из полиције, те додали да је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој који је рекао да се ријеч о кривичном дјелу неовлаштена производња и промет опојних дрога.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана