Policijska kontrola u Doboju i Modriči: Zaplijenjeno 46,7 grama spida i 9 garama marihuane

J. Sa.
Foto: Ilustracija

DOBOJ- Sergej D. iz Doboja priveden je nakon što je policija prilikom kontole kod njega pronašla pet smotuljaka spida od oko 40 grama, saznaje "Glas Srpske".

Iz Policijske urpave Doboj saopštili su, navodeći inicijale, da je policija u nedjelju oko 14 časova, prilikom legitimisanja S. D., pronašla i oduzela pet smotuljaka spida.

- O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okužnog tužilaštva Doboj koji je rekao da navedeno ima obilježje krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga- saopštili su iz policije. Dan ranije, priveden je i Aner Z. iz Odžaka, FBiH nakon što su kod istog pronašli deset paketića spida od 6,7 grama i dvanaest paketića marihuane od 9,1 grama.

Policijska stanica Doboj saopštila je, navodeći inicijale, da je A. Z. kontrolisan u subotu oko 20 časova u Jakešu kod Vukosavlja.

- Policijski službenici Policijske stanice Modriča kontrolisali su navedeno lice, prilikom čega pronašli i oduzeli deset paketića  bijele praškaste materije koja asocira na drogu spid ukupne težine od 6,7 grama i dvanaest paketića zelene biljne materije koja asocira na marihuanu ukupne težine od 9,1 gram- saopštili su iz policije, te dodali da je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji je rekao da se riječ o krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana