Полиција у Градишци ухватила петорку у конзумирању марихуане

J.Са.
Foto: Илустрација

ГРАДИШКА - Кенан Кадић (23) из Градишке ухапшен је због сумње да је другима омогућио да конзумирају марихуану, сазнаје „Глас Српске“.

Како су саопштили из Полицијске управе Градишка, уз навођење иницијала, осумњичени је ухапшен у уторак када је са још четири особе затечен како конзумира марихуану.

- Службеници Полицијске управе Градишка су у Дубравама код Градишке, затекли лица Е. К, З. М, Х. Ч, А. Х. и К. К. сви из Градишке, да конзумирају  дрогу марихуану - саопштено је из полиције.

Додају да су прегледом код К. К. пронађене и одузете двије ПВЦ врећице у којима се налазила суха биљна материја марихуана.

- На основу наредбе Основног суда Градишка обављени су претреси куће и пратећих објеката које користи осумњичени. Том приликом пронађена је одређена количина марихуане. Пронађени предмети су изузети и послужиће као доказ у кривичном поступку - наводе из полиције.

Обавијештен је дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука који је наложио да се против  К. К. достави извјештај о кривичним дјелима неовлаштена производња и промет опојних дрога  и омогућавање уживања опојних дрога, док су лицима Е. К, З. М, Х. Ч. и А. Х уручени прекршајни налози због конзумирања опојне дроге.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана