Policija u Gradišci uhvatila petorku u konzumiranju marihuane

J.Sa.
Foto: Ilustracija

GRADIŠKA - Kenan Kadić (23) iz Gradiške uhapšen je zbog sumnje da je drugima omogućio da konzumiraju marihuanu, saznaje „Glas Srpske“.

Kako su saopštili iz Policijske uprave Gradiška, uz navođenje inicijala, osumnjičeni je uhapšen u utorak kada je sa još četiri osobe zatečen kako konzumira marihuanu.

- Službenici Policijske uprave Gradiška su u Dubravama kod Gradiške, zatekli lica E. K, Z. M, H. Č, A. H. i K. K. svi iz Gradiške, da konzumiraju  drogu marihuanu - saopšteno je iz policije.

Dodaju da su pregledom kod K. K. pronađene i oduzete dvije PVC vrećice u kojima se nalazila suha biljna materija marihuana.

- Na osnovu naredbe Osnovnog suda Gradiška obavljeni su pretresi kuće i pratećih objekata koje koristi osumnjičeni. Tom prilikom pronađena je određena količina marihuane. Pronađeni predmeti su izuzeti i poslužiće kao dokaz u krivičnom postupku - navode iz policije.

Obaviješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se protiv  K. K. dostavi izvještaj o krivičnim djelima neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga  i omogućavanje uživanja opojnih droga, dok su licima E. K, Z. M, H. Č. i A. H uručeni prekršajni nalozi zbog konzumiranja opojne droge.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana