Полиција трага за аутором пријетећих порука

Срна
Foto: ГС

БАЊАЛУКА - Бањалучка полиција предузима све неопходне мјере и радње како би било расвијетљено угрожавање сигурности након што је непознато лице путем електонске поште послало пријетећу поруку другој особи и изазвало осјећај угожености.

Случај је јуче пријављен надлежној полицијској станици, саопштено је из Полицијске управе Бањалука. О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука који се изјаснио да се ради о кривичном дјелу угрожавање сигурности.

Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука, заједно са Јединицом жандармерије Министарства унутрашњих послова Републике Српске, синоћ у 20.45 часова поступили су по пријави да се Улицом Вождовачка у Бањалуци креће група од око 50 навијача фудбалског клуба из Бањалуке.

Полицијски службеници су предузели неопходне мјере и радње, након чега су се навијачи разишли, а рад по наведеном је у току. На подручју Полицијске управе Бањалука 24. октобра евидентирано је пет кривичних дјела, једно нарушавање јавног реда и мира и 15 саобраћајних незгода у којима је једно лице задобило тјелесне повреде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана