Policija traga za autorom prijetećih poruka

Srna
Foto: GS

BANjALUKA - Banjalučka policija preduzima sve neophodne mjere i radnje kako bi bilo rasvijetljeno ugrožavanje sigurnosti nakon što je nepoznato lice putem elektonske pošte poslalo prijeteću poruku drugoj osobi i izazvalo osjećaj ugoženosti.

Slučaj je juče prijavljen nadležnoj policijskoj stanici, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka. O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu ugrožavanje sigurnosti.

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, zajedno sa Jedinicom žandarmerije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, sinoć u 20.45 časova postupili su po prijavi da se Ulicom Voždovačka u Banjaluci kreće grupa od oko 50 navijača fudbalskog kluba iz Banjaluke.

Policijski službenici su preduzeli neophodne mjere i radnje, nakon čega su se navijači razišli, a rad po navedenom je u toku. Na području Policijske uprave Banjaluka 24. oktobra evidentirano je pet krivičnih djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i 15 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedno lice zadobilo tjelesne povrede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana