Покуцао на врата познаника па пуцао на њега и брата

Н.Т.
Foto: Илустрација

КОТОР ВАРОШ - Синиша Бојић (27) из Котор Вароша, чије притварање тражи бањалучко Окружно тужилаштво због покушаја двоструког убиства, кобног дана дошао је на врата Славише П. и кад му је он отворио почео је да пуца на њега и брата Младена П., потврђено је "Гласу Српске".

Инцидент се десио 6. марта око 21.30 часова у Масловарама, Бојић се претходно потукао са Славишом П. и у обрачуну је повријеђен.

"Након туче отишао је кући и вратио се возилом са пушком до куће Славише П. Покуцао је на врата, а када  му је он отворио запуцао је из полуаутоматске пушке. Права срећа је да никог није погодио" рекао је извор близак истрази и додао да је Бојић био тешко пијан.

Бањалучко Окружно тужилаштво саопштило је да Бојића терете за покушај убиства С.П. и М.П. те да траже његово притварање због бојазни од понављања дјела, утицаја на свједоке, бојазни од ремећења реда и мира.

Бојићев бранилац, Марко Микеш казао је да оптужбе не може да коментарише, а да ће тек када се упозна са доказима одлучити о начину одбране осумњиченог.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана