Pokucao na vrata poznanika pa pucao na njega i brata

N.T.
Foto: Ilustracija

KOTOR VAROŠ - Siniša Bojić (27) iz Kotor Varoša, čije pritvaranje traži banjalučko Okružno tužilaštvo zbog pokušaja dvostrukog ubistva, kobnog dana došao je na vrata Slaviše P. i kad mu je on otvorio počeo je da puca na njega i brata Mladena P., potvrđeno je "Glasu Srpske".

Incident se desio 6. marta oko 21.30 časova u Maslovarama, Bojić se prethodno potukao sa Slavišom P. i u obračunu je povrijeđen.

"Nakon tuče otišao je kući i vratio se vozilom sa puškom do kuće Slaviše P. Pokucao je na vrata, a kada  mu je on otvorio zapucao je iz poluautomatske puške. Prava sreća je da nikog nije pogodio" rekao je izvor blizak istrazi i dodao da je Bojić bio teško pijan.

Banjalučko Okružno tužilaštvo saopštilo je da Bojića terete za pokušaj ubistva S.P. i M.P. te da traže njegovo pritvaranje zbog bojazni od ponavljanja djela, uticaja na svjedoke, bojazni od remećenja reda i mira.

Bojićev branilac, Marko Mikeš kazao je da optužbe ne može da komentariše, a da će tek kada se upozna sa dokazima odlučiti o načinu odbrane osumnjičenog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana