Пијан учествовао у незгоди, при хапшењу пријетио полицији

Срна
Foto: гс

БИЈЕЉИНА - Припадници Полицијске управе Бијељина ухапсили су возача из овог града чији су иницијали О.И, који је пијан учествовао у саобраћајној незгоди, а при хапшењу пријетио полицији.

Из бијељинске Полицијске управе саопштено је да се јуче у 18.10 часова у Улици Данка Кабиља Букија у Бијељини догодила саобраћајна незгода са мањом штетом у којој је возилом "мерцедес" учествовао О.И.

"Алко-тестирањем лица утврђено је да О.И. има 2,13 промила алкохола у крви, те је због вожње у алкохолисаном стању и учестовања у саобраћајној незгоди и ухапшен", наведено је у саопштењу.

Из полиције су навели да је О.И, приликом хапшења, упућивао пријетње по живот припадницима Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бијељина, које је поступајући тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини оквалификовао као кривично дјело угрожавање сигурности.

"Провјерама кроз базе и службене евиденције утврђено је да је О.И. вишеструки

повратник у чињењу прекршаја, те да има евидентиран дуг у регистру новчаних казни од 6.306 КМ", наведено је у саопштењу.

Од О.И. је возило привремено одузето, а против њега ће надлежном суду бити поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана