Pijan učestvovao u nezgodi, pri hapšenju prijetio policiji

Srna
Foto: gs

BIJELjINA - Pripadnici Policijske uprave Bijeljina uhapsili su vozača iz ovog grada čiji su inicijali O.I, koji je pijan učestvovao u saobraćajnoj nezgodi, a pri hapšenju prijetio policiji.

Iz bijeljinske Policijske uprave saopšteno je da se juče u 18.10 časova u Ulici Danka Kabilja Bukija u Bijeljini dogodila saobraćajna nezgoda sa manjom štetom u kojoj je vozilom "mercedes" učestvovao O.I.

"Alko-testiranjem lica utvrđeno je da O.I. ima 2,13 promila alkohola u krvi, te je zbog vožnje u alkoholisanom stanju i učestovanja u saobraćajnoj nezgodi i uhapšen", navedeno je u saopštenju.

Iz policije su naveli da je O.I, prilikom hapšenja, upućivao prijetnje po život pripadnicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Bijeljina, koje je postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini okvalifikovao kao krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

"Provjerama kroz baze i službene evidencije utvrđeno je da je O.I. višestruki

povratnik u činjenju prekršaja, te da ima evidentiran dug u registru novčanih kazni od 6.306 KM", navedeno je u saopštenju.

Od O.I. je vozilo privremeno oduzeto, a protiv njega će nadležnom sudu biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana