Пијан напао и повриједио суграђанина, одузет му пиштољ

Срна
Пијан напао и повриједио суграђанина, одузет му пиштољ

БАЊАЛУКА - Полиција је у Бањалуци ухапсила лице чији су иницијали М.З. из овог града, осумњичено да је напало друго лице и нанијело му повреде главе.

Напад у Улици Бранка Пердува полицији је пријављен јуче око 15.00 часова, код М.З је пронађен и одузет пиштољ, а утврђено му је 1,76 промила алкохола у организму.

Ово лице осумњичено је да је почило прекршај туча и физички напад, као и кривично дјело недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Полиција је јуче у 23.40 часова ухапсила лице чији су иницијали Л.Л. из Бањалуке које је, на тврђави Кастел, гдје се одржавала музичка манифестација, бацило пластичну флашу са непознатим садржајем на бину, чиме је код учесника манифестације изазвало осјећај угрожености. Лице Л.Л, код кога је утврђено 2,71 промил алкохола у организму, осумњичено је за прекршај вријеђања.

Бањалучка полиција је од 11. до 14. августа, приликом обезбјеђивања манифестације на тврђави Кастел, код 34 лица пронашла и одузела одређену количину опојних дрога - кокаин, спид, марихуана, екстази.

Ухапшено је 21 лице због почињених прекршаја из Закона о јавном реду и миру и Закона о производњи и промету опојних дрога, а који су у вези са посједовањем и конзумирањем опојне дроге.

Лице чији су иницијали Џ.Ш. из Лукавца ухапшено је због сумње да је починило кривично дјело неовлаштена производња и промет опојних дрога. О свему су обавијештени дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука и дежурни судија Основног суда Бањалука – Одјељење за прекршаје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана