Пас луталица повриједио трудницу

Г.С.
Пас луталица повриједио трудницу

ЦАЗИН - Пас луталица је успио нанијети повриједе трудници из Цазина док је пролазила улицом, а овај немили догађај десио се у насељу Вилењача.

Напад се догодио када је трудница стара 22 године ишла улицом у том насељу и у једном тренутку ју је напао пас луталица, преносе Независне Новине.

Према наводима полиције, жена је из страха почела трчати и прилично се успаничила, да би убрзо затим пала и доживјела теже повреде.

Након овога јој је пружена прва помоћ у Дому здравља у Цазину и пребачена је у Кантоналну болницу на даље лијечење.

Овај инцидент је још једном упозорио на проблем паса луталица у овоме граду и потребу подузимања мјера како би се осигурала сигурност грађанима, посебно у насељеним подручјима.

Број паса на улицама овога града значајно се повећао последњих мјесеци, а у Цазину не постоји склониште за напуштене животиње гдје би се они евентуално могли смјестити.

Идентичне проблеме, када је ријеч о псима луталицама, дијеле и сви други градови и опћине на подручју Унско санског кантона, јер не постоји системско рјешење за напуштене животиње, а све мјере које се подузимају по том питању имају краткорочне ефекте.


 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана