Осам лица ухапшено на граничним прелазима

Срна
Осам лица ухапшено на граничним прелазима

САРАЈЕВО - Припадници Граничне полиције БиХ у Бијељини ухапсили су држављанина Србије чији су иницијали Л.Р. након што је установљено да је Интерпол Беч расписао потјерницу за њим због кривичног дјела организовање илегалних миграција.

Ово лице контролисано је на уласку у БиХ на прелазу Попови и предато је службеницима Судске полиције Суда БиХ, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

На граничном прелазу Градишка слободе је лишено лице чији су иницијали М.К. након што је утврђено да га потражује Основни суд у Фочи због кривичног дјела прање новца.

Овај држављанин БиХ контролисан је јуче на уласку у БиХ и предат службеницима Интервентне јединице судске полиције Републике Српске.

Приликом изласка из БиХ на прелазу Градишка ухапшено је лице чији су иницијали М.Б. које потражује Основни суд у Градишци ради издржавања казне затвора.

Припадници Јединице Граничне полиције Дољани лишили су слободе држављанку Хрватске чији су иницијали И.Ј. јер је утврђено да је потражује Основни суд у Градишци због кривичног дјела крађа.

На Аеродрому Сарајево, на лету из Беча, ухапшено је лице А.М. јер је утврђено да га потражује Општински суд у Бугојну због кривичног дјела блудне радње.

Држављанин БиХ је предат службеницима Центра судске полиције у Средњобосанском кантону.

На сарајевском Аеродрому ухапшено је и лице чији су иницијали Ј.Ћ. након што је утврђено да је МУП Кантона Сарајево расписао потрагу за њим због кривичних дјела изазивање опште опасности и наношење лаких повреда. Овај држављанин БиХ је на аеродром стигао летом из Загреба.

Припадници Граничне полиције Велика Кладуша су при уласку у БиХ на прелазу Велика Кладуша ухапсили А.К. јер је утврђено да Општински суд у Бугојну потражује овог држављанина БиХ због кривичног дјела угрожавање безбједности.

На прелазу Хум ухапшен је држављанин Црне Горе чији су иницијали Р.В. за којим је МУП Републике Српске расписао потрагу због кривичног дјела организовани криминал.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана