Osam lica uhapšeno na graničnim prelazima

Srna
Osam lica uhapšeno na graničnim prelazima

SARAJEVO - Pripadnici Granične policije BiH u Bijeljini uhapsili su državljanina Srbije čiji su inicijali L.R. nakon što je ustanovljeno da je Interpol Beč raspisao potjernicu za njim zbog krivičnog djela organizovanje ilegalnih migracija.

Ovo lice kontrolisano je na ulasku u BiH na prelazu Popovi i predato je službenicima Sudske policije Suda BiH, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Na graničnom prelazu Gradiška slobode je lišeno lice čiji su inicijali M.K. nakon što je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Foči zbog krivičnog djela pranje novca.

Ovaj državljanin BiH kontrolisan je juče na ulasku u BiH i predat službenicima Interventne jedinice sudske policije Republike Srpske.

Prilikom izlaska iz BiH na prelazu Gradiška uhapšeno je lice čiji su inicijali M.B. koje potražuje Osnovni sud u Gradišci radi izdržavanja kazne zatvora.

Pripadnici Jedinice Granične policije Doljani lišili su slobode državljanku Hrvatske čiji su inicijali I.J. jer je utvrđeno da je potražuje Osnovni sud u Gradišci zbog krivičnog djela krađa.

Na Aerodromu Sarajevo, na letu iz Beča, uhapšeno je lice A.M. jer je utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u Bugojnu zbog krivičnog djela bludne radnje.

Državljanin BiH je predat službenicima Centra sudske policije u Srednjobosanskom kantonu.

Na sarajevskom Aerodromu uhapšeno je i lice čiji su inicijali J.Ć. nakon što je utvrđeno da je MUP Kantona Sarajevo raspisao potragu za njim zbog krivičnih djela izazivanje opšte opasnosti i nanošenje lakih povreda. Ovaj državljanin BiH je na aerodrom stigao letom iz Zagreba.

Pripadnici Granične policije Velika Kladuša su pri ulasku u BiH na prelazu Velika Kladuša uhapsili A.K. jer je utvrđeno da Opštinski sud u Bugojnu potražuje ovog državljanina BiH zbog krivičnog djela ugrožavanje bezbjednosti.

Na prelazu Hum uhapšen je državljanin Crne Gore čiji su inicijali R.V. za kojim je MUP Republike Srpske raspisao potragu zbog krivičnog djela organizovani kriminal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana