Опушак цигарете запалио кауч, отац и син се угушили у сну

ГС
Опушак цигарете запалио кауч, отац и син се угушили у сну

ВИТЕЗ - До трагедије у којој су настрадали отац С.Б. (65) и син (36) из околине Витеза, највјероватније је дошло тако што је опушак цигарете запалио кауч, након чега су се њих двојица угушили у сну, сазнаје „Аваз“.

Полицијској станици Витез јуче је око 11:15 сати пријављено да у мјесту Мошуњ, општина Витез, из једне породичне куће излази већа количина дима.

- Одмах по запримању пријаве на лице мјеста изашли су службеници полиције који су потврдили наводе пријаве, као и екипе Хитне помоћи и ватрогасци. Приликом уласка у наведену кућу, у истој су затечена два тијела, ради се о С.Б. рођен 1958. године и М.Б. рођен 1987.године, обојица из Витеза, који су ту становали - саопштили су из МУП-а СБК.

У сарадњи с надлежним Кантоналним тужилаштвом службеници полиције су извршили увиђај, те предузимају и друге мјере и радње с циљем утврђивања свих чињеница и околности у вези с овим догађајем.

Сарајевски медији су јуче објавили да се претпоставља да је смрт наступила усљед гушења димом, али званичан узрок ће бити познат након обдукције тијела. Из МУП-а Средњобосанског кантона је потврђено да су тијела нађена након кратке интервенције ватрогасаца, преносе сарајевски медији.

- Полиција је ушла у кућу и затекла два тијела. Како је дошло до ове несреће са смртним исходом то ће се тек утврдити - изјавио је портпарол МУП-а Средњобосанског кантона Хасан Хоџић.

 

Комшије звале ватрогасце

 

Полицијској станици Витез комшије су јуче пријавиле да из куће у насељу Мошуњ излази густи дим. Полиција, Хитна помоћ и ватрогасци брзо су стигли на мјесто догађаја и пожар је угашен.

Ватра је захватила мали дио куће, али се створио јако густ дим.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана