Opušak cigarete zapalio kauč, otac i sin se ugušili u snu

GS
Opušak cigarete zapalio kauč, otac i sin se ugušili u snu

VITEZ - Do tragedije u kojoj su nastradali otac S.B. (65) i sin (36) iz okoline Viteza, najvjerovatnije je došlo tako što je opušak cigarete zapalio kauč, nakon čega su se njih dvojica ugušili u snu, saznaje „Avaz“.

Policijskoj stanici Vitez juče je oko 11:15 sati prijavljeno da u mjestu Mošunj, opština Vitez, iz jedne porodične kuće izlazi veća količina dima.

- Odmah po zaprimanju prijave na lice mjesta izašli su službenici policije koji su potvrdili navode prijave, kao i ekipe Hitne pomoći i vatrogasci. Prilikom ulaska u navedenu kuću, u istoj su zatečena dva tijela, radi se o S.B. rođen 1958. godine i M.B. rođen 1987.godine, obojica iz Viteza, koji su tu stanovali - saopštili su iz MUP-a SBK.

U saradnji s nadležnim Kantonalnim tužilaštvom službenici policije su izvršili uviđaj, te preduzimaju i druge mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi s ovim događajem.

Sarajevski mediji su juče objavili da se pretpostavlja da je smrt nastupila usljed gušenja dimom, ali zvaničan uzrok će biti poznat nakon obdukcije tijela. Iz MUP-a Srednjobosanskog kantona je potvrđeno da su tijela nađena nakon kratke intervencije vatrogasaca, prenose sarajevski mediji.

- Policija je ušla u kuću i zatekla dva tijela. Kako je došlo do ove nesreće sa smrtnim ishodom to će se tek utvrditi - izjavio je portparol MUP-a Srednjobosanskog kantona Hasan Hodžić.

 

Komšije zvale vatrogasce

 

Policijskoj stanici Vitez komšije su juče prijavile da iz kuće u naselju Mošunj izlazi gusti dim. Policija, Hitna pomoć i vatrogasci brzo su stigli na mjesto događaja i požar je ugašen.

Vatra je zahvatila mali dio kuće, ali se stvorio jako gust dim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana