На граничним прелазима ухапшено седам лица

Срна
На граничним прелазима ухапшено седам лица

САРАЈЕВО - На граничном прелазу Градишка ухапшен је држављанин Словеније чији су иницијали Д.В. јер је утврђено да је за њим Интерпол Љубљана расписао потјерницу због кривичних дјела у вези са сексуалним нападима.

Држављанин Словеније је контролисан на изласку из БиХ на прелазу Градишка и предат је службеницима Судске полиције Суда БиХ, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

На граничном прелазу Градишка ухапшено је лице чији су иницијали С.Б. након што је утврђено да га потражује Основни суд у Бањалуци због кривичног дјела оштећење туђих права.

Овај држављанин БиХ и Србије контролисан је јуче на уласку у БиХ и предат службеницима Окружног центра судске полиције Бањалука.

Приликом граничних провјера на прелазу Орашје ухапшена су два држављанина БиХ.

Лице чији су иницијали С.Л. је ухапшено јер је утврђено да га потражује Основни суд у Бијељини због кривичних дјела учествовање у групи која спречава службену особу у обављању службене радње и тјелесна повреда, а лице С.А. је ухапшено на изласку из БиХ јер га потражује Основни суд у Зворнику ради издржавања казне затвора.

Оба лица су предата службеницима Окружног центра судске полиције Бијељина.

На прелазу Брод ухапшен је држављанин БиХ чији су иницијали Љ.С. након што је установљено да га потражује Основни суд у Власеници ради издржавања казне затвора, а предат је службеницима Окружног центра судске полиције Добој.

У саопштењу је наведено да је ухапшена и држављанка БиХ чији су иницијали С.К, за којом је Министарство унутрашњих послова /МУП/ Кантона Сарајево расписао потрагу због кривичног дјела разбојништво.

Ова држављанка БиХ је контролисана на прелазу Вардиште и предата је службеницима МУП-а Кантона Сарајево.

Приликом изласка из БиХ на прелазу Зворник ухапшена је и држављанка Србије чији су иницијали Г.М, због кривичног дјела крађа, а предата је службеницима зворничке Полицијске управе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана