Na graničnim prelazima uhapšeno sedam lica

Srna
Na graničnim prelazima uhapšeno sedam lica

SARAJEVO - Na graničnom prelazu Gradiška uhapšen je državljanin Slovenije čiji su inicijali D.V. jer je utvrđeno da je za njim Interpol Ljubljana raspisao potjernicu zbog krivičnih djela u vezi sa seksualnim napadima.

Državljanin Slovenije je kontrolisan na izlasku iz BiH na prelazu Gradiška i predat je službenicima Sudske policije Suda BiH, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Na graničnom prelazu Gradiška uhapšeno je lice čiji su inicijali S.B. nakon što je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Banjaluci zbog krivičnog djela oštećenje tuđih prava.

Ovaj državljanin BiH i Srbije kontrolisan je juče na ulasku u BiH i predat službenicima Okružnog centra sudske policije Banjaluka.

Prilikom graničnih provjera na prelazu Orašje uhapšena su dva državljanina BiH.

Lice čiji su inicijali S.L. je uhapšeno jer je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Bijeljini zbog krivičnih djela učestvovanje u grupi koja sprečava službenu osobu u obavljanju službene radnje i tjelesna povreda, a lice S.A. je uhapšeno na izlasku iz BiH jer ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku radi izdržavanja kazne zatvora.

Oba lica su predata službenicima Okružnog centra sudske policije Bijeljina.

Na prelazu Brod uhapšen je državljanin BiH čiji su inicijali Lj.S. nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Vlasenici radi izdržavanja kazne zatvora, a predat je službenicima Okružnog centra sudske policije Doboj.

U saopštenju je navedeno da je uhapšena i državljanka BiH čiji su inicijali S.K, za kojom je Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Kantona Sarajevo raspisao potragu zbog krivičnog djela razbojništvo.

Ova državljanka BiH je kontrolisana na prelazu Vardište i predata je službenicima MUP-a Kantona Sarajevo.

Prilikom izlaska iz BiH na prelazu Zvornik uhapšena je i državljanka Srbije čiji su inicijali G.M, zbog krivičnog djela krađa, a predata je službenicima zvorničke Policijske uprave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana