Мушкарац се разнио бомбом, тешко повриједио супругу

ГС
Foto: Кликс

ТУЗЛА - У породичној кући у насељу Молухе у Тузли јутрос је дошло до активирања експлозивне направе, а у експлозији је погинуо мушкарац.

Аваз сазнаје да се мушкарац разнио бомбом, а да је тешко повриједио супругу.

У кући је наводно била и кћерка, али није задобила повреде.

Полиција, како јавља Кликс тијелу још увијек не може прићи.

Портпарол Управе полиције Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона Аднана Спречић је казала да је јутрос око 7.55 часова Оперативном центру пријављено да је дошло до активирања експлозивне направе на спрату куће у насељу Молухе у Тузли.

-На мјесто догађаја одмах су упућени патрола полиције Полицијске станице Запад, полицијски службеници Јединице за специјалну подршку, Службе хитне медицинске помоћи Дома здравља Тузла, као и полицијски службеници Одјељења криминалистичке полиције Полицијске управе Тузла и Одсјека за крим технику и КДЗ - казала је Спречић.

Она је додала да због сумњи да на лицу мјеста има више експозивних направа, увиђај још није почео.

Повријеђена жена је превезена у Универзитетски клинички центар у Тузли.

-Пацијенткиња иницијала Е.О. хоспитализирана је у Јединици интензивне његе Клинике за анестезиологију и реаниматологију УКЦ-а Тузла, са вишеструким повредама екстремитета, у току је припрема за оперативни захват - казала је портпарол тузланског УКЦ-а Ерсија Ашчерић-Мујединовић.

Из кантоналне полиције су казали да ће тијелу страдалог љекар приступити када се за то стекну услови, те ће бити обављен увиђај.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана