Младић пао са зграде у Бањалуци због непрописног извођења радова

Ј. Са.
Младић пао са зграде у Бањалуци због непрописног извођења радова

БАЊАЛУКА - Младић П. И. који је јуче тешко повријеђен на градилишту стамбеног објекта у Бањалуци, пао је због извођења радова супротно техничким нормама и прописима, утвђено је након увиђаја.

Из Полицијске управе Бањалука саопштили су да је младић пао са висине око девет метара, усљед чега је задобио тјелесне повреде. 

-На лицу мјеста, службеници су заједно са Републичким инспектором заштите на раду обавили увиђај, којом приликом је од стране наведеног инспектора утврђено да је до пада радника дошло због извођења радова супротно техничким нормама и прописима – саопштено је из полиције.

Додају да полиција предузима све мјере и радње у циљу документовања кривичног дјела стварање опасности непрописним извођењем грађевинских радова.

- О свему наведеном обавијештен је дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука, који је рекао да се ради о наведеном кривичном дјел – додали су из полиције.

Према ранијим информацијама, младић је пао са другог спрата зграде у изградњи у Омладинској улици у Бањалуци и задобио је тешке повреде. Повријеђени је збринут на Универзитетском  - клиничком центру Републике Српске гдје је примљен са тешком повредом главе и налазио се у стању коме.  Био је прикључен на апарат за механичку вентилацију, а прогнозе у вези са његовим здравственим стањем су биле неизвјесне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана