Мистериозна смрт Српкиње у Швајцарској: Оцу још увијек не дају ћеркино тијело

GS
Foto: Facebook

Погибија младе Кристине Миленковић (25) из Лебана, која је у недјељу страдала у Швајцарској, био је шок за цијелу њену породицу и фамилију.

Подсјетимо, несрећа се догодила у недјељу око шест сати ујутру, након што је дјевојка, како се сумња, пала под воз. 

- Пет дана већ чекамо одговоре од швајцарске полиције, кажу да је истрага у току и да не можемо да добијемо одговоре. Оцу не дају да преузме тијело још увијек - рекао је извор близак породици. 

Отац свакодневно чека позив швајцарске полиције у којем ће га обавијестити када може преузети тијело његове покојне ћерке да је достојно сахрани у Србији.

- Наша Кристина је била јако добра дјевојка за примјер. Поносни смо на њу, имала је два испита до краја Медицинског факултета. Нажалост, задесила је оваква судбина, страшна - рекао је извор. 

- За два мјесеца би напунила 26 година - додао је.

Извор каже да је често путовала у Беч јер је тамо имала родбину. Такође, одржавала је контакт преко друштвених мрежа са осталом родбином. 

- Стално је причала да ће доћи и код мене и никако нисмо стигле да се видимо - објаснио је извор и додао да су прво рекли да је у питању саобраћајна несрећа, али су касније повукли те наводе и сада сумњају на нешто друго због чега не желе да одају детаље док је истрага у току.

- Сви се питамо шта се десило, да се није некоме замјерила. Њен ће отац тражити да сазна све до детаља када оде, још увијек је у Лебану - додао је извор медија, преноси к1инфо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана