Misteriozna smrt Srpkinje u Švajcarskoj: Ocu još uvijek ne daju ćerkino tijelo

GS
Foto: Facebook

Pogibija mlade Kristine Milenković (25) iz Lebana, koja je u nedjelju stradala u Švajcarskoj, bio je šok za cijelu njenu porodicu i familiju.

Podsjetimo, nesreća se dogodila u nedjelju oko šest sati ujutru, nakon što je djevojka, kako se sumnja, pala pod voz. 

- Pet dana već čekamo odgovore od švajcarske policije, kažu da je istraga u toku i da ne možemo da dobijemo odgovore. Ocu ne daju da preuzme tijelo još uvijek - rekao je izvor blizak porodici. 

Otac svakodnevno čeka poziv švajcarske policije u kojem će ga obavijestiti kada može preuzeti tijelo njegove pokojne ćerke da je dostojno sahrani u Srbiji.

- Naša Kristina je bila jako dobra djevojka za primjer. Ponosni smo na nju, imala je dva ispita do kraja Medicinskog fakulteta. Nažalost, zadesila je ovakva sudbina, strašna - rekao je izvor. 

- Za dva mjeseca bi napunila 26 godina - dodao je.

Izvor kaže da je često putovala u Beč jer je tamo imala rodbinu. Takođe, održavala je kontakt preko društvenih mreža sa ostalom rodbinom. 

- Stalno je pričala da će doći i kod mene i nikako nismo stigle da se vidimo - objasnio je izvor i dodao da su prvo rekli da je u pitanju saobraćajna nesreća, ali su kasnije povukli te navode i sada sumnjaju na nešto drugo zbog čega ne žele da odaju detalje dok je istraga u toku.

- Svi se pitamo šta se desilo, da se nije nekome zamjerila. Njen će otac tražiti da sazna sve do detalja kada ode, još uvijek je u Lebanu - dodao je izvor medija, prenosi k1info.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana