Миљатовић ловачком камером мјесецима снимао кретање начелника Башића

Г.С.
Миљатовић ловачком камером мјесецима снимао кретање начелника Башића

БАЊАЛУКА - Александар Миљатовић најмање три мјесеца снимао је начелника Крим полиције Полицијске управе Приједор Раденка Башића, а којег је затим убио 21. марта прошле године, потврђено је за Српскаинфо.

Ови докази пронађени су у лаптопу Александра Миљатовића, а који је пронађен приликом претреса стана.

Извор Српскаинфо потврдио је да је Миљатовић камеру поставио на гаражи која се налази преко пута зграде у којој је живио Башић.

– Ради се о ловачкој камери која се активира на покрете и која биљежи слике. Она је постављена тако да снима дио улице и гаражу од Башића. Чак се на једном снимку види и Миљатовић – појашњава извор Српскаинфо.

Према његовим ријечима, камеру је поставио да види када се Башић креће, кад иде на посао, с посла, узима ли ауто из гараже.

– Башић је дио слика избрисао, али је већина пронађена. Ово је још један необориви доказ против њега – истакао је саговорник Српскаинфо.

Након хапшења, Александар Миљатовић признао је да је убио Раденка Башића током испитивања у полицији. Миљатовић је полицији испричао да је Далибор Раилић звани Дуги наручио убиство Башића, како су испланирали, те су исто и спровели у дјело.

Башић је убијен 21. марта у приједорском насељу Пећани. Усмрћен је око 6.50, када је кренуо на посао у ПУ Приједор.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана