Преминула дјевојчица повријеђена у саобраћајној несрећи код Прњавора

Небојша Томашевић
Преминула дјевојчица повријеђена у саобраћајној несрећи код Прњавора

БЕОГРАД - У Институту за здравстену заштиту мајке и дијетета "Вукан Чупић" у Београду преминула је четворогодишња дјевојчица Д.Д. која је била тешко повријеђена у саобраћајној несрећи која се десила прије 15 дана у Насеобини Лишња у општини Прњавор.

Потврђено је то за "Глас Српске" у  овом институту гдје су додали да је дјевојчица преминула јуче.

- Она је у институт примљена 27. августа ове године са а тешким опекотинама по  тијелу и преломом ноге. Преминула је 8. септембра - истакли су у Институту.

У саобраћајној несрећи погинуле су на лицу мјеста  њене мајка и сестра , а отац је задобио теже повреде и на лијечењу је у УКЦ-Српске. У несрећи су повријеђене још двије особе.

Након збрињавања у Универзитетском клиничком центру (УКЦ) Републике Српске у Бањалуци дјевојчица је пребачена у Београд на даље лијечење, али повреде су биле такве да је након 15 дана изгубила  борбу за живот.

У несрећи су учествовали “Голф 4” којим је управљао Младен Ристић (23) из Прњавора и “рено 19” за чијим воланом је био Златко Девић (46) из Прњавора. Након судара “рено 19” се запалио и у њему су изгорјеле мајка и ћерка.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана