Како је дошло до тешке саобраћајне несреће код Прњавора УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО

ГС
Како је дошло до тешке саобраћајне несреће код Прњавора УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО

ПРЊАВОР - У саобраћајној несрећи која се јуче догодила у Насеобини Лишња код Прњавора погинуле су двије особе - мајка и малољетна кћерка, док су три су повријеђене, а на видео снимку са надзорних камера види се како је дошло до ове тешке несреће.

На снимку који је објавио Прњавор.инфо види се црвени аутомобил  и возач како точи бензин у канистер и ставља га у гепек. Потом возило излази на пут и пар секунди након тога огромном брзином се приближио аутомобил који потом удара у задњи дио црвеног аутомобила.

У самом тренутку удеса,  како се види на снимку запалило се црвено возило, а пламен је потом захватио и други аутомобил.

У Окружном јавном тужилаштву Бањалука рекли су да се несрећа догодила у 14.20 часова.

-У несрећи су учествовали “Голф 4” којим је управљао Младен Ристић (23) из Прњавора и “рено 19” за чијим воланом је био Златко Девић (46) из Прњавора. Након судара “рено 19” се запалио и у њему су изгорјеле двије особе -рекли су у тужилаштву.

Додају да су повријеђени возач и девојчица (4) из “реноа”, као и возач “голфа 4” који су превезни у УКЦ Републике Српске на даље лијечење.

У „реноу“ је, незванично, била породица из Новог Села код Поточана, али у тужилаштву и полицији ту информацију нису могли да потврде, док год се не изврши идентификација тијела.

Увиђај на мјесту несреће извршио је дежурни тужилац Далибор Врећо заједно са полицијским службеницима. Тужилац је наложио да се спроведу све потребне мјере и радње како би се утврдиле тачне околности и узрок несреће. Наложена је обдукција, као и идентификација тијела двоје страдалих који ће бити обављени у Заводу за судску медицину Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана