Малољетник професору поломио кости главе

ГС
Малољетник професору поломио кости главе

БАЧКА ПАЛАНКА - Професор С.З. (65) из Бачке Паланке, којег је јуче током часа физички напао ученик Б.М. тренутно се налази на Клиничком центру Војводине на Клиници за неурохирургију, потврђено је за "Телеграф.рс".

Подсјетимо, јуче, 8. маја око 14 часова бивши ученик Техничке школе "9.мај" Б.М. из Бачке Паланке физички је напао професора С.З. током наставе и том приликом му нанио озбиљне телесне повреде. Он је раније похађао школу "9. мај", а тренутно похађа другу средњу школу у Бачкој Паланци.

"У УЦ Клиничког центра Војводине, 8. маја 2024. године примљен је пацијент С. З. (65) годиште због вишеструких тешких повреда главе у виду фрактура костију главе и лица и хематома. Пацијент је након комплетне дијагностике, опсервације и љекарске помоћи примљен на Клинику за неурохирургију ради даљег конзервативног лијечења", саопштио је за "Телеграф.рс" ПР КВЦ Синиша Кнежевић.

Јуче је малољетника Б.М. привела полиција у Бачкој Паланци, а овај инцидент изазвао је значајну забринутост просвјетних радника у тој општини који су најавили протест.

Сви догађаји који су били планиране поводом Дана Техничке школе "9. мај" су отказани.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана