Maloljetnik profesoru polomio kosti glave

GS
Maloljetnik profesoru polomio kosti glave

BAČKA PALANKA - Profesor S.Z. (65) iz Bačke Palanke, kojeg je juče tokom časa fizički napao učenik B.M. trenutno se nalazi na Kliničkom centru Vojvodine na Klinici za neurohirurgiju, potvrđeno je za "Telegraf.rs".

Podsjetimo, juče, 8. maja oko 14 časova bivši učenik Tehničke škole "9.maj" B.M. iz Bačke Palanke fizički je napao profesora S.Z. tokom nastave i tom prilikom mu nanio ozbiljne telesne povrede. On je ranije pohađao školu "9. maj", a trenutno pohađa drugu srednju školu u Bačkoj Palanci.

"U UC Kliničkog centra Vojvodine, 8. maja 2024. godine primljen je pacijent S. Z. (65) godište zbog višestrukih teških povreda glave u vidu fraktura kostiju glave i lica i hematoma. Pacijent je nakon kompletne dijagnostike, opservacije i ljekarske pomoći primljen na Kliniku za neurohirurgiju radi daljeg konzervativnog liječenja", saopštio je za "Telegraf.rs" PR KVC Siniša Knežević.

Juče je maloljetnika B.M. privela policija u Bačkoj Palanci, a ovaj incident izazvao je značajnu zabrinutost prosvjetnih radnika u toj opštini koji su najavili protest.

Svi događaji koji su bili planirane povodom Dana Tehničke škole "9. maj" su otkazani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana