Македонци осумњичени за крађу накита и 25.000 КМ у Источном Сарајеву

Небојша Томашевић
Македонци осумњичени за крађу накита и 25.000 КМ у Источном Сарајеву

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Држављани Сјеверне Македоније Кристијан В, Дино Е. и Зоран М. ухапшени су због сумње да су на подручју Источног Сарајева провалили у два стана и украли већу количину златног накита и више од 25.000 КМ, сазнаје "Глас Српске".

Из Полицијске управе Источно Сарајево, наводећи иницијале, саопштили су да их терете за тешке крађе  које су почињене 11. и 14. маја из два стана.

- Полцији је пријављено да су непознате особе починиле крађу, а  истрагом је утврђено да се ради о К.В, Д.Е. и З.М. из Републике Македоније који су пронађени и ухапшени. Сумњичимо их да су златни накит и већи износ новца из два стана која се налазе у Хиландарској и Спасовданској улици на подручју Источног Сарајева - саопштила је ПУ Источно Сарајево.

Додаје се да је на основу наредбе Основног суда у Сокоцу извршен претрес возила и стана који су користила осумњичена лица и том приликом су пронађени и одузети предмети који се доводе у везу са извршењем кривичних дјела.  У полицији су истакли да су осуњмичени након испитивања  синоћ у 22 часа предати тужиоцу Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана