Једно лице из кладионице украло 510 KM, друго вријеђало радницу

Срна
Једно лице из кладионице украло 510 KM, друго вријеђало радницу

 БАЊАЛУКА - Припадници Полицијске управе Бањалука извршили су криминалистичку обраду над мушкарцем чији су иницијали Ф.Ћ. због сумње да је из касе кладионице украо 510 КМ, саопштено је из ове управе.

Радник спортске кладионице у Бањалуци пријавио је да је у петак, 24. новембра непознато мушко лице које је користило услуге кладионице из касе украло 510 КМ. У саопштењу је наведено да је лице чији су иницијали Р.Ц. ухапшено је јер је вријеђало радницу спортске кладионице и ударало по пулту, што је полицији пријављено 27. новембра у 18.50 часова.

Полицијски припадници су на лицу мјеста затекли наведено лице, које се оглушило о законито издато, те наставило са нарушавањем јавног реда и мира и одбило да се подвргне испитвању на присуство алкохола у организму.

О свему наведеном обавијештен је дежурни судија Основног суда у Бањалуци - Одјељење за прекршаје. Полиција је ухапсила и лице из Бањалуке чији су иницијали С.Ј. осумњичено да је напало друго лице на аутобуском стајалишту и ударило га у главу. Оштећеном лицу је указана помоћ у Служби хитне медицинске помоћи, а о догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, док се С.ј. терети за кривично дјело тјелесна повреда, наводи се у саопштењу.

Службеници Полицијске станице Прњавор извршили су криминалистичку обраду лица чији су иницијали С.В. из Прњавора због сумње да је починило кривично дјело тешка крађа. Наведено лице сумњичи се да је од 26. новембра до 27. новембра искористило одсуство власника и провалило у киоск пољопривредних производа у Прњавору, одакле је украло више различитих производа и 100 КМ.

Током криминалистичке обраде код лица су пронађени и одузети предмети који се могу довести у везу са извршењем наведеног кривичног дјела, а о свему је обавијештен дежурни тужилац бањалучког Окружног јавног тужилаштва. /крај/ддп

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана