Jedno lice iz kladionice ukralo 510 KM, drugo vrijeđalo radnicu

Srna
Jedno lice iz kladionice ukralo 510 KM, drugo vrijeđalo radnicu

 BANjALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka izvršili su kriminalističku obradu nad muškarcem čiji su inicijali F.Ć. zbog sumnje da je iz kase kladionice ukrao 510 KM, saopšteno je iz ove uprave.

Radnik sportske kladionice u Banjaluci prijavio je da je u petak, 24. novembra nepoznato muško lice koje je koristilo usluge kladionice iz kase ukralo 510 KM. U saopštenju je navedeno da je lice čiji su inicijali R.C. uhapšeno je jer je vrijeđalo radnicu sportske kladionice i udaralo po pultu, što je policiji prijavljeno 27. novembra u 18.50 časova.

Policijski pripadnici su na licu mjesta zatekli navedeno lice, koje se oglušilo o zakonito izdato, te nastavilo sa narušavanjem javnog reda i mira i odbilo da se podvrgne ispitvanju na prisustvo alkohola u organizmu.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci - Odjeljenje za prekršaje. Policija je uhapsila i lice iz Banjaluke čiji su inicijali S.J. osumnjičeno da je napalo drugo lice na autobuskom stajalištu i udarilo ga u glavu. Oštećenom licu je ukazana pomoć u Službi hitne medicinske pomoći, a o događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, dok se S.j. tereti za krivično djelo tjelesna povreda, navodi se u saopštenju.

Službenici Policijske stanice Prnjavor izvršili su kriminalističku obradu lica čiji su inicijali S.V. iz Prnjavora zbog sumnje da je počinilo krivično djelo teška krađa. Navedeno lice sumnjiči se da je od 26. novembra do 27. novembra iskoristilo odsustvo vlasnika i provalilo u kiosk poljoprivrednih proizvoda u Prnjavoru, odakle je ukralo više različitih proizvoda i 100 KM.

Tokom kriminalističke obrade kod lica su pronađeni i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva. /kraj/ddp

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana