Илок: Пронађено тијело једног утопљеника

Агенције
Илок: Пронађено тијело једног утопљеника

Илок - Пронађено је тијело једног мушкарца који се утопио након што се на Дунаву код Илока преврнуо чамац са девет особа, а за другим утопљеником и даље се трага.

Трагедија се догодила у ноћи између петка и суботе када се утопила 29-годишња Ивана Миличевић (29), а нестали су њен супруг Роберт /40/ и пријатељ Мате Папак (51), док је осталих шесторо успјело да доплива до обале.

Потрага за несталим мушкарцима прекинута је јуче касно послијеподне због смањене видљивости, а јутрос је настављена, преносе хрватски медији.

За несталим трагају припадници винковачке Хрватске горске службе спашавања (ХГСС) са псима-трагачима и рониоци Специјале полиције из Осијека.

Златко Бецић из ХГСС-а рекао је да су одмах након несреће претражили обалу све до моста Илок-Бачка Паланка, мислећи да је струја можда однијела тијела низводно.

Он је истакао да је подручје тешко за претраживање, јер има доста спрудова.

Према причама мјештана, несрећа се догодила 30-так метара од обале, гдје је Дунав доста плитак, поготово сада када је низак водостај.

Један Илочанин је испричао да је у чамцу било двоје дјеце брачног пара Миличевић и да је жена испала када је вода почела продирати у чамац, а два мушкарца су вјероватно покушала да је спасу. Тијело жене одмах је пронађено.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана