Ilok: Pronađeno tijelo jednog utopljenika

Agencije
Ilok: Pronađeno tijelo jednog utopljenika

Ilok - Pronađeno je tijelo jednog muškarca koji se utopio nakon što se na Dunavu kod Iloka prevrnuo čamac sa devet osoba, a za drugim utopljenikom i dalje se traga.

Tragedija se dogodila u noći između petka i subote kada se utopila 29-godišnja Ivana Miličević (29), a nestali su njen suprug Robert /40/ i prijatelj Mate Papak (51), dok je ostalih šestoro uspjelo da dopliva do obale.

Potraga za nestalim muškarcima prekinuta je juče kasno poslijepodne zbog smanjene vidljivosti, a jutros je nastavljena, prenose hrvatski mediji.

Za nestalim tragaju pripadnici vinkovačke Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) sa psima-tragačima i ronioci Specijale policije iz Osijeka.

Zlatko Becić iz HGSS-a rekao je da su odmah nakon nesreće pretražili obalu sve do mosta Ilok-Bačka Palanka, misleći da je struja možda odnijela tijela nizvodno.

On je istakao da je područje teško za pretraživanje, jer ima dosta sprudova.

Prema pričama mještana, nesreća se dogodila 30-tak metara od obale, gdje je Dunav dosta plitak, pogotovo sada kada je nizak vodostaj.

Jedan Iločanin je ispričao da je u čamcu bilo dvoje djece bračnog para Miličević i da je žena ispala kada je voda počela prodirati u čamac, a dva muškarca su vjerovatno pokušala da je spasu. Tijelo žene odmah je pronađeno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana